top baner 1024x100 04-04-14.jpg
Webshop


Uitgebreid zoeken
Totally Music op FB

PostHeaderIcon DocentenBiografie Simon van Dalen

Simon van Dalen, geboren op 14 oktober 1987 in Almelo, groeide op in een muzikaal gezin. Op 12-jarige leeftijd is hij begonnen met gitaar spelen en nam les bij Ralph de Rozario. Sindsdien is Simon besmet met het virus dat muziek heet. Simon heeft zijn studie aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle in 2012 afgerond in de richting Jazz&Pop. Hier heeft hij les gehad van Hans Voogt en
Henk van Benthem.

Nu, jaren en vele bands en andere muzikale hoogtepunten later is hij actief als docent bij Totally Music. Van akoestische gitaar tot elektrische gitaar, alle facetten van gitaarspelen komen in zijn les voorbij!

Simon speelt ook in verschillende bands:

Tastes Like This: www.tltmusic.nl
Simon van Dalen: www.simonvandalen.comBiografie Jaap Kooiman

Ik ben Jaap Koopman (1994) geboren en opgegroeid in Bergen (NH) is muziek al jaren lang mijn
passie, vanaf mijn tiende had ik gitaarles bij Mark Jonk en deze docent heeft mij zoveel plezier gegeven in gitaar spelen dat mijn passie mijn werk is geworden. Momenteel student aan conservatorium ArtEZ in Enschede, mijn levensdoel is mijn brood tekunnen verdienen met muziek, en mijn voorliefde voor muziek te delen met mensen om mij heen. Als Docent is het mijn doel dat mijn leerlingen dezelfde passie voor muziek delen als dat ik heb gekregen in de loop der jaren, want wat is nou een mooier gevoel dan wanneer een gitaar een mooie noot laat klinken in perfecte time?

Biografie Milou Pasveer

Mijn naam is Milou Pasveer en ik ben geboren op 26 oktober 1992! Ik woon op dit moment in Enschede, mede omdat ik 'Docent Muziek' op het ArtEZ conservatorium studeer. Ik ben op de basisschool al begonnen met mijn grootste passie: zingen en liedjes schrijven. Zo schreef ik toen al het afscheidslied voor mijn groep 8 klas. Met zingen en liedjes schrijven ben ik natuurlijk doorgegaan, en rond mijn 16e zijn daar ook twee begeleidingsinstrumenten om de hoek komen kijken: gitaar en piano (keyboard). Hierdoor was ik in staat om mijn nummers naar een hoger level te brengen. Ik treed op dit moment vaak op als singer-songwriter, waarbij ik mezelf begeleid op gitaar en mijn eigen nummers zing. Dit doe ik onder de naam Mary Lou (www.maryloumusic.nl). Daarnaast dirigeer ik ook een kinderkoor in Enschede en schrijf ik ook kinderliedjes. Bij Totally Music geef ik les in zang, beginners gitaar en beginners keyboard. Ik ben ook in staat om combi-lessen te geven (bijv. gitaar en zang), en kan daarnaast ook coachen in het schrijven van liedjes.

web sabastiaan2Biografie Sebastiaan HondorpBiografie Maurice Slot

Maurice Slot (5 mei 1988) is al jaren actief als muzikant. Hij speelde met verschillende bekende Nederlandse en internationale artiesten. Hij studeert op dit moment aan het conservatorium van Rotterdam. Hij geniet hier lessen van o.a Martijn Vink en Hans Eijkenaar. In 2011 rondde hij versneld de Herman Brood Academie in Utrecht af. Maurice is drums- en gitaardocent bij Totally Music.


Biografie Carlijn de LangeBiografie Teun Brugman
Biografie Roos Everts

 

 

footer.jpg