top baner 1024x100 04-04-14.jpg
Webshop


Uitgebreid zoeken
Login

Totally Music op FB

PostHeaderIcon Service & garantie

 

Service- en garantiebeleid

Op bijna alle artikelen die bij ons zijn aangeschaft krijgt u de standaard fabrieksgarantie, tenzij anders overeengekomen. Uitgesloten van garantie zijn: drumvellen, drumstokken, snaren, plectra en onderhoudsmiddelen.
Mocht u problemen ondervinden met het door u aangekochte product binnen de garantietermijn, dan zullen deze mankementen kosteloos door ons worden verholpen.
Schade door onkundig gebruik, vallen of stoten vallen nooit onder garantie. Om aanspraak te maken op garantie, heeft u altijd een aankoopbewijs nodig. Zonder aankoopbewijs kunnen wij niets onder garantie herstellen of omruilen.

U kunt het aangekochte product afgeven bij aan de servicebalie in de winkel, of via de post aan ons verzenden t.a.v. onze service- en reparatieafdeling. De verzendkosten vallen niet onder de fabrieksgarantie, evenals eventuele transportschade die tijdens het retour zenden is ontstaan.
Vergeet bij het retour zenden van een product niet om een begeleidende brief bij te voegen met een duidelijke klachtomschrijving en een kopie van uw aankoopbewijs.

Totally Music heeft service hoog in het vaandel staan. We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden met hun aankopen naar huis gaan. Mocht het product toch niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het met originele aankoopbon binnen 7 dagen retourneren.
Ieder product dient compleet en in nieuwstaat te verkeren en met alle accessoires en handleidingen geretourneerd te worden. Geen enkele beschadiging, kras of gebruiksspoor mag aanwezig zijn voor terugname van het product.
Op deze manier hopen wij samen met u tot een geschikte oplossing te komen.
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Servicebeurt

Als u bij ons een snaarinstrument koopt heeft het voordien al een hele route afgelegd.
Hij is keurig ge´nspecteerd en gestemd zodat u hem in alle rust kunt bespelen.
Bij ons krijgt uw snaarinstrument na 3 maanden een gratis servicebeurt, hier bij zijn nieuwe snaren echter niet inbegrepen.
Uw snaarinstrument wordt dan nogmaals geheel gecontroleerd op functionaliteit en defecten.
Tevens stellen wij uw gitaar naar uw wensen af; hierbij kunt u denken aan speelactie, intonatie en dergelijke. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere instrumenten!

Reserveren

Bij ons is het mogelijk om een voorradig product te laten reserveren.
In dit geval kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Voor verdere informatie m.b.t. service en garantie kunt u telefonisch contact met ons opnemen onder nummer 0546-539465
                                         
                                       

 

 

footer.jpg